O EXPERIENTA MUZICALA BRAILEANA

Ne dedicam experienta noastra artistica publicului Brailean si nu numai lui bineinteles! Va asteptam cu drag !

Stagiunea 2018-2019 este deschisa !

Concert Simfonic Extraordinar dedicat Zilei Nationale a României și Centenarului Marii Uniri Miercuri, 28 Noiembrie 2018, începând cu ora 18:00, în Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" Brăila

Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Brăila organizează Miercuri, 28 Noiembrie 2018, începând cu ora 18:00, în Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" Brăila, evenimentul "Concert Simfonic Extraordinar” dedicat Zilei Nationale a României și Centenarului Marii Uniri.

Invitată de onoare: pianista IOANA-MARIA LUPASCU
Artista va concerta alături de orchestra de cameră a filarmonicii brăilene, sub bagheta maestrului Petrea Gogu.

În program vor fi prezentate lucrări ale compozitorilor:
EDUARD CAUDELLA
CONSTANTIN DIMITRESCU
GRIGORAS DINICU
IOSIF IVANOVICI
JEAN C. ANDRIAN
GUY BASCOS
NICOLAE KIRCULESCU, etc

Evenimentul este organizat sub patronajul Consiliului Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila, în parteneriat cu Teatrul “Maria Filatti” și Garnizoana Brăila.

Biletele se găsesc la agenția filarmonicii din Calea Calarasilor Nr. 52 (Casa Tineretului) de luni pâna vineri între orele 8:00 - 18:00.
Detalii și rezervări la tel: 0787/261117 și 0787/817063!

Concert Simfonic Extraordinar, joi 25 octombrie, ora 18:30, in Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" Braila

Primaria Municipiului Braila si Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Braila au deosebita placere de a prezenta publicului un Concert Simfonic Extraordinar, joi 25 octombrie, ora 18:30, in Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" Braila.

Invitat de onoare al evenimentului este violonistul Alexandru Tomescu, ce va concerta alaturi de Orchestra de Camera a Filarmonicii, dirijata de Col. Petrea Gogu.

Programul va cuprinde:

Carl Maria von Weber - Uvertura la Opera "Freischutz"
Henryk Wieniawski - Concertul Nr. 2 pentru vioara si orchestra in re minor, Op. 22
Franz Schubert - Simfonia Nr. 6 in Do Major, D. 589.


Biletele se gasesc la agentia de bilete a filarmonicii si la agentia Teatrului "Mari Filotti"

VA ASTEPTAM!!!

Concert de deschidere a stagiunii 2018-2019 Filarmonica Lyra-George Cavadia

Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Braila deschide stagiunea 2018 - 2019 cu un concert de exceptie, joi 27 septembrie, ora 19:00, in Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" Braila.

Alaturi de Orchestra de Camera a filarmonicii, dirijata de Col. Petrea Gogu va concerta pianista Madalina Danila.

Programul va cuprinde:

EDVARD GRIEG
- Peer Gynt, Suita nr.1,Op.46;
- Concert pentru pian si orchestra in La minor, Op.16;
- Peer Gynt, Suita nr.2, Op. 55.

Pret bilet: 29,08 lei.

Biletele se gasesc atat la agentia de bilete a filarmonicii de luni pana vineri intre orele 10:00 - 18:00; cat si la agentia de bilete a Teatrului "Mari Filotti" Braila.

Va asteptam!

Stagiunea 2017-2018 Incheiata!

Miercuri, 20 Iunie 2018, de la ora 19:00, pe scena Teatrului “Maria Filotti” Concert Muzicieni de exceptie pe scena “Filarmonicii “Lyra – George Cavadia”.

Muzicieni de exceptie pe scena “Filarmonicii “Lyra – George Cavadia”.

La inchiderea stagiunii 2017/2018 Filarmonica “ Lyra- George Cavadia” al carui actual director este Ionut-Sandel Balaban, aduce in atentia publicului meloman un program de exceptie ce cuprinde piese vocal-instrumentale ale unor valorosi compozitori.

Miercuri, 20 Iunie 2018, de la ora 19:00, pe scena Teatrului “Maria Filotti” isi vor da concursul alaturi de Orchestra de camera, reputati muzicieni ai artei interpretative vocale, instrumentale si dirijorale: violonistul Florin Ionescu- Galati, mezzosoprana Florentina Soare si dirijorul Petrea Gogu.

Programul cuprinde lucrari ale compozitorilor: Franz von Suppe, Johann Sebastian Bach, Fritz Kreisler, Scott Joplin, Vittorio Monti, Johann Strauss, Andrew Lloyd Weber,Eduard Strauss, Claude- Michel Schonberg, Franz Lehar, Manuel Penella, Gioacchino Rossini, Vangelis, Aram Khachaturian, etc.

Florin Ionescu – Galati, socotit ca fiind unul dintre cei mai valorosi violonisti ai tarii, un artist de mare clasa si rafinament, ce si-a inceput studiul viorii de la 4 ani, avandu-l professor pe tatal sau, maestrul Ilarion Ionescu- Galati.

Pentru artist vioara inseamna totul, fiind acea parte din el in care reuseste sa mangaie sufletele melomanilor, a celor care vin la concerte din dragoste de a auzi vibratie, emotie si caldura din suflet.

Mezzosoprana Florentina Soare, braileanca talentata desavarsita ce si-a inceput cariera muzicala la liceul de Arte ”Hariclea Darclee” si U.N.M.B sectia canto.

A parcurs drumul spre succes prin munca si pasiune a obtinut numeroase si valoroase premii nationale si internationale, cel mai pretios fiind, Marele Premiu al Festivalului Concurs international de canto “Hariclea Darclee”, Braila 2017.

Ca de fiecare data prezentarea concertului ii apartine prof. Marilena Niculescu ce prin cuvant completeaza simfonia sunetelor orchestrei brailene.

Concertul este organizat de: Filarmonica “Lyra- George Cavadia” in parteneriat cu Teatrul “Maria Filotti” si bineinteles cele doua institutii Consiliul Judetean braila si Primaria Municipiului Braila cu sprijinul Garnizoanei Braila.

Va asteptam la concert!

Miercuri, 23 Mai 2018, ora 19:00 va avea loc concertul Orchestrei Filarmonicii”Lyra-George Cavadia” cu o tematica originala, inedita in peisajul cultural brailean:”Muzica de film”.

Orchestra va fi dirijata de – déjà cunoscutul dirijor-Colonel Petrea Gogu, avand ca invitat un talentat artist al artei interpretative oboistul VALENTIN GHITA.

Vor fi interpretate lucrari consacrate atat pe scena de concert cat si prin coloanele sonore cinematografice ce apartin maestrilor artei componistice: Alessandro Marcello, Charlin Chaplin, Nino Rota, Astor Piazzolla, Andrew Lloyd Webber, John Williams,Ennio Morricone,Rozsa Niklos, Klaus Badelt,Tiberiu Olah,etc.

Veti fi “cuceriti” de o muzica ce evoca si invoca dragostea, lupta pentru dreptate si adevar pentru cunoastere etc, avand la baza sonoritati incarcate de sublime si mister.

Concertul este organizat de Filarmonica “Lyra-George Cavadia” Braila, cu sprijinul Consiliului Judetean Braila, Primariei Municipiului Braila si al Garnizoanei Braila si este inclus in paleta de evenimente cultural dedicate Centenarului Marii Uniri si a celor 650 de ani de atestare documentara a orasului Braila


Va asteptam cu drag!!!

Vineri 4 mai 2018, incapand cu ora 18:30, in Sala de concerte a Palatului "Lyra", concertul "Belles Chansons et Chansonnettes"

Consiliul Judetean Braila, Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Braila, cu sprijinul Primariei Municipiului Braila, organizeaza vineri 4 mai 2018, incapand cu ora 18:30, in Sala de concerte a Palatului "Lyra", concertul "Belles Chansons et Chansonnettes" (concert de chansonete si tangouri interbelice), in interpretarea de exceptie a artistilor Diana Tudor - voce si Alexandru Burca - pian.

"Belles Chansons et Chansonnettes" este un spectacol de referință în peisajul muzical românesc, prin valorificarea patrimoniului artistic românesc ca parte a patrimoniului artistic european. Este un proiect muzical care s-a născut din dragoste pentru muzica franceză și cea românească totodată, dar și din dorința de a recrea atmosfera și parfumul Bucureștiului de altădată, când în teatre, în teatrele de revistă, în cafenelele literare și în grădinile de vară se juca și se cânta și în limba franceză.

Acest proiect cuprinde un repertoriu de swing-jazz și tangouri interbelice, precum: Sous le ciel de Paris, Et si tu n’existais pas, La Bohème, Champs-Elysées, Padam, Domino, etc, piese care au fost interpretate de nume celebre ale scenei, precum Edith Piaf, Yves Montand, Charles Aznavour, Juliette Greco, Jacques Brel, Cristian Vasile, Jean Moscopol, etc.

Proiectul include astfel și melodii românești din Bucureștiul de altădată, care se împletesc armonios cu cele în limba franceză, cum sunt cunoscutele: Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Zaraza, Cel mai frumos tango din lume, Sub balcon eu ți-am cântat o serenadă, Ce să fac dacă-mi placi, Coșarul, Hai să-ți arăt Bucureștiul noaptea, etc.

Biletele se gasesc la sediul filarmonicii din Calea Calarasi Nr.52 (Casa Tineretului) de luni pana vineri intre orele 8:00 - 18:00.

Pret bilet: 15 lei

Va asteptam!!!

Vineri 13 aprilie 2018, cu incepere de la ora 18:30, in Sala de Concerte "Dr. Nicu Teodorescu" a Palatului "Lyra", la concertul vocal-simfonic Hristos a Inviat!

Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Braila invita publicul meloman, vineri 13 aprilie 2018, cu incepere de la ora 18:30, in Sala de Concerte "Dr. Nicu Teodorescu" a Palatului "Lyra", la concertul vocal-simfonic sustinut de Orchestra de Camera a filarmonicii dirijata de maestrul Petrea Gogu.

Invitati:
MIRUNA IANCU-soprana
DUMITRU OBREJA-flaut

In program:
W. A. MOZART
J. S. BACH
G. F. HANDEL
F. SCHUBERT
P. MASCAGNI
C. FRANCK
G. FAURE
P. CONSTANTINESCU

Pret bilet: 30 lei

Biletele se gasesc la agentia de bilete a filarmonicii din Calea Calarasilor, Nr. 52 (Casa Tineretului) de luni pana vineri intre orele 8:00 - 18:00.

Va asteptam!!!

Sambata 24 martie ora 18:00, in Sala de Concerte a Palatului "Lyra" recital vocal-instrumental "Serenada Primaverii"

Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Braila, va invita sambata 24 martie ora 18:00, in Sala de Concerte a Palatului "Lyra" la recitalul vocal-instrumental "Serenada Primaverii"

Acest recital este sustinut de:

- mezzosoprana CLAUDIA CODREANU.

- clarinetistul EMIL VISENESCU.

- pianista INNA ONCESCU.

Pret Bilet: 15 lei.

Va asteptam!!!

Vineri, 16 martie, ora 19:00, in Sala de Concerte a Palatului "Lyra" recitalul vocal-instrumental "In Cantus", sustinut de Ansamblul "Psalterion"

Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Braila, va invita vineri, 16 martie, ora 19:00, in Sala de Concerte a Palatului "Lyra" la recitalul vocal-instrumental "In Cantus", sustinut de Ansamblul "Psalterion".

Solisti:

- soprana Adelina Diaconu
- tenorul Florin Bobei

Instrumentisti:

- vioara Marian Sava
- oboi Anisoara Negura
- orga Cristian Dumea
- chitara Gabriel Bulancea
- recitator Vasile Danila
- proiectii video & sound design Victor Mihailescu

Pret Bilet: 10 lei.

Va asteptam!!!

Miercuri, 7 martie 2018, incepand cu ora 18:30, in Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti", la Concertul Simfonic Extraordinar dedicat Zilei Internationala a Femeii

Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Braila va invita Miercuri, 7 martie 2018, incepand cu ora 18:30, in Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti", la Concertul Simfonic Extraordinar dedicat Zilei Internationala a Femeii, sustinut de Orchestra de Camera a Filarmonicii brailene dirijata de Colonel Petrea Gogu.

Invitati:
RADU MIHAI ROPOTAN - vioara
AURELIAN BACAN - clarinet

In program:
W .A. Mozart - Uvertura la Opera "Nunta lui Figaro", K.492
A. Vivaldi - Concert pt vioara si orchestra in Mi Major, RV.269, "Primavara"
G. Rossini - Introducere, tema si variatiuni in do minor pt clarinet si orchestra
C. Saint Saens - Introducere si rondo capriccioso pt vioara si orchestra, Op.28
W .A. Mozart - Eine Kleine Nachtmusik, K525

PRET BILET: 39,08 lei

Biletele se gasesc la agentia de bilete a filarmonicii si la agentia Teatrului "Maria Filotti".

Va asteptam!!!

Sambata 24 februarie 2018, ora 18.00 in Sala de concerte a Palatului Lyra - RECITAL VOCAL –INSTRUMENTAL FETE DE DRAGOBETE!

RECITAL VOCAL –INSTRUMENTAL FETE DE DRAGOBETE!

Sambata 24 februarie 2018, ora 18.00, Filarmonica “Lyra-George Cavadia” organizeaza un recital vocal-instrumental de exceptie, sub titulatura “FETE DE DRAGOBETE”. Protagonistele evenimentului cultural de exceptie, sunt:

Acest recitalul vocal- instrumental este conceput si realizat sub atenta indrumare a Lect. Univ. dr. CARMEN ENESCU BOTEZATU.

Programul recitalului cuprinde lucrari ale compozitorilor:

Wolfgang Amadeus Mozart,

Johannes Brahms,

Franz Peter Schubert,

Jakob Ludwig,

Felix Mendelssohn Bartholdy,

Léo Delibes,

Adolf Jensen,

Giambattista Martini,

Aram Ilici Haciaturian,

George Cavadia.

Evenimentul are loc în Sala de Concerte a Palatului „Lyra”, de la ora 18.00.

Pret bilet: 10 lei.

Elevii şi studenţii beneficiază de reducere 50 %.

Biletele se găsesc la sediul filarmonicii, în Calea Călăraşilor nr.52, de luni până vineri de la 8.00 la 18.00.


Sambata, 20 Ianuarie 2018 ora 18:00, la Sala de Concerte a „Palatului Lyra” Concert vocal -simfonic aniversar. Braila 650 ani de atestare documentara!

Sambata, 20 Ianuarie 2018 ora 18:00, la Sala de Concerte a „Palatului Lyra”, Orchestra Simfonica a Filarmonicii „Lyra-George Cavadia” sub bagheta dirijorului Petrea GOGU, va sustine un concert vocal - simfonic aniversar dedicat Zilei Culturii Romane si implinirii a 650 de ani de atestare documentara a municipiului Braila.

La acest eveniment participa artisti de seama ai artei interpretative romanesti, ce onoreaza acest eveniment deosebit din viata urbei noastre:

 • CATALIN PETRESCU – bariton ,Prim –solist al Teatrului National de Opereta ”Ion Dacian„ din Bucuresti;

 • ALEXANDRU BURCA-pian:

 • CORNELIA GHEORGHIU-vioara.

Din program fac parte lucrari muzicale ale compozitorilor:

 • CIPRIAN PORUMBESCU;

 • AUREL ELIADE;

 • CONSTANTIN DIMITRESCU;

 • JEAN C. ANDRIAN;

 • NICOLAE KIRCULESCU;

 • GEORGE CAVADIA;

 • DAN DEDIU;

 • EDUARD CAUDELLA;

 • JERRY BOCK;

 • IOSIF IVANOVICI.

Concertul este organizat sub patronajul Consilului Judetean Braila, Primariei Municipiului Braila, Filarmonicii „George Cavadia” in colaborare cu Garnizoana Braila si este inclus in suita manifestarilor culturale ale primariei, dedicate implinirii a 650 de ani de atestare documentara a municipiului Braila.

Prezentarea acestui concert ii apartine profesoarei Marilena Niculescu iar Vanessa Radu - actrita a Teatrului „Maria Filotti” Braila, va recita versuri de Mihai Eminescu, pe incantatoarele acorduri ale ”Baladei”, compuse de Ciprian Porumbescu.

Pret bilet: 20 lei!

 

Sambata 21 Decembrie 2017, incepind cu ora 19:00, in Sala Mare a Teatrului Maria Filotti" CONCERT DE CRACIUN

Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Braila, in parteneriat cu Teatrul "Maria Filotti" organizeaza Joi 21 Decembrie 2017, in Sala Mare a teatrului, cu incepere de la ora 19:00 "CONCERT DE CRACIUN" cu orchestra de camera a filarmonicii dirijata de Colonel Petrea Gogu.

INVITATI:

Soprana CERASELA POPA-OMOCEA
Baritonul LAURENTIU MOCANESCU

In program lucrari ale compozitorilor:
Johan si Joseph Strauss; Georges Bizet; Emile Waldteufel; Georgy Sviridov; Franz Schubert; Spephen Flaherty; Leroy Anderson; Adolphe Adam, etc.

Pret bilet 29,08 lei

Biletele se gasesc la agentia de bilete a filarmonicii din Calea Calarasilor Nr. 52 de luni pana vineri intre orele 8:00 - 18:00 si la agentia de bilete a teatrului "Maria Filotti" Braila.

VA ASTEPTAM!!!

Sambata 2 Decembrie 2017, incepand cu ora 18:00, in Sala de Concerte a Palatului "Lyra" Concertul Simfonic Extraordinar dedicat Zilei Nationale a Romaniei

Filarmonica "Lyra- George Cavadia" Braila are deosebita placere de a invita publicul brailean Sambata 2 Decembrie 2017, incepand cu ora 18:00, in Sala de Concerte a Palatului "Lyra" la Concertul Simfonic Extraordinar dedicat Zilei Nationale a Romaniei, sustinut de Orchestra Simfonica a filarmonicii brailene.

Programul va cuprinde:

IACOB MURESIANU-UVERTURA FESTIVA "STEFAN CEL MARE"
ALFRED ALESSANDRESCU- AMURG DE TOAMNA
CONSTANTIN DIMITRESCU-DANS TARANESC
MARTIAN NEGREA-IZBUC (TARANTELLA)
IOSIF IVANOVICI-VALURILE DUNARII,VALS
GRIGORAS DINICU-HORA STACCATO
TIBERIU OLAH- SUITA SIMFONICA"MIHAI VITEAZUL",Selectiuni(1,2,6,10,11,3,14/tablouri).

Prezinta profesor Marilena Niculescu.

Biletele se gasesc la agentia de bilete a filarmonicii din Calea Calarasilor Nr.52, de luni pana vineri intre orele 8:00 - 18:00 si la sala de concerte a Palatului "Lyra" in ziua evenimentului, incepand cu ora 17:00.

Pret bilet 20 lei.

Va asteptam!!!

Sambata 18 noiembrie 2017, incepand cu ora 18:00, in Sala de Concerte "Dr. Nicu Teodorescu" a Palatului "Lyra", "Oedipe pe intelesul tuturor si Sonata a III-a pentru pian si vioara Op. 25

Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Braila, prezinta sambata 18 noiembrie 2017, incepand cu ora 18:00, in Sala de Concerte "Dr. Nicu Teodorescu" a Palatului "Lyra", "Oedipe pe intelesul tuturor si Sonata a III-a pentru pian si vioara Op. 25 - in caracter popular romanesc de George Enescu.
Proiect itinerant conceput de baritonul Stefan Ignat in colaborare cu Muzeul National "George Enescu" Bucuresti ce va cuprinde: Concert-conferinta si expozitie.
Interpreteaza:
STEFAN IGNAT - bariton
MARTA CRISTINA SANDU - soprana
CORINA MURGU - vioara
IOANA MARIA LUPASCU – pian

Ștefan Ignat este absolvent al Academiei de Muzică din Bucureşti, promoția 1995. În perioada 1995-1998 a studiat la Universitatea Mozarteum din Salzburg, beneficiind de o bursă de studii din partea Guvernului austriac iar până în anul 1999 a fost solist al Teatrului de Stat din Salzburg (Austria). Din anul 1999 este prim-solist al Operei Naţionale Bucureşti iar din anul 2010 este doctor în muzică.

Mi-a venit această idee de a prezenta Oedipul în limba română observând că interacțiunea personajului principal cu auditoriul din țara noastră este mai bună atunci când se înțelege acțiunea dramatică a lucrării. Prezentarea prin prisma melosului popular face să ne putem apropia mai mult de singura lucrare - TRAGEDIE LIRICĂ a marelui nostru compozitor.Îmi doresc ca Oedipe să fie înțeles prin elementele din interior folosite de compozitor - doine, balade, dansuri populare - și nu doar prin complexitatea partiturii muzicale - armonii și linii melodice de mare anvergură.Voi cita pe marele compozitor care spunea că: ”Muzica unei opere este întocmai ca un giuvaer. Piatra prețioasă o constituie acțiunea, conflictul dramatic. Muzica este accesoriul esențial, iar drama este principalul element. Călăuzit de acest principiu am scris Oedipe”.Potrivit concepției enesciene, muzica nu povestește despre acțiuni și nu se mărginește la comunicarea ei, ci o dezvăluie în mișcare, în dezvoltare. În muzică își găsește expresia însuși procesul acțiunii, în toate fazele și multiplele sale direcții. Ea asigură intensitatea expresiei... Într-un cuvânt, muzica este oglinda activă a tot ce se petrece în scenă, ca atare partitura nu va fi sclava libretului.

Proiectul se adresează celor ce vor să înțeleagă muzica lui George Enescu prin melosul popular și Mitul lui Oedipe. (Ștefan Ignat)

Soprana Marta Cristina Sandu a studiat la Universitatea Națională de Muzică București, unde a obţinut diploma de licenţă şi de masterat. Şi-a aprofundat studiile la Londra, în cadrul Guildhall School of Music and Drama, cu soprana Nelly Miricioiu, până în anul 2011. A fost îndrumată în carieră de către soprana Luciana Serra, profesor de tehnică vocală la Accademia Teatro alla Scala din Milano, fiind invitată să susţină o serie de concerte în Italia. De asemenea, a fost invitată de soprana Marina Krilovici la Kefalonia Music Festival (Grecia) unde a urmat un masterclass şi a susţinut un concert în cadrul festivalului. Finalistă şi laureată a concursurilor „Marcello Giordani” (Taormina) şi „Hariclea Darclée” (Brăila), Marta Sandu susţine frecvent concerte în ţară şi în străinătate.

Corina Murgu este concert maestru la Opera Națională Română din Timișoara. A studiat la Academia de muzică din același oraș și a deține un masterat în vioară obținut sub îndrumarea prof. Jacques Saint-Yves în 1996. Din anul 1997 este angajată la Opera Națională Română din Timișoara cu care a susținut numeroase concerte și recitaluri în țară și străinătate, interpretând creații concertante de J. Brahms, W. A. Mozart, P. I. Ceaikovski, L. van Beethoven, A. Vivaldi, B. Bartok.

Laureată a numeroase concursuri naționale și internaționale, Ioana Maria Lupașcu s-a dedicat carierei solistice, fiind prezentă pe scene din Italia, România, Elveția, Croația, Slovacia, Belgia, Lituania, Turcia, Spania, Germania, și invitată în festivaluri precum Pazailis Music Festival - Lituania, Gala Proms of Delight, Festivalul de Teatru de la Sibiu, Festivalul Național de Teatru București, FIE Iași, Festivalul România - Valori și Tradiții Artistice Europene, Gala Operei Cluj, Marile Serate Muzicale ale Bucureștiului etc. A cantat sub baghetele dirijorilor J. F Antonioli (Elvetia), Mihail Agafita, Ovidiu Balan, Valentin Doni, Mika Eichenholz (Suedia), Iurie Florea, Dorin Frandes, I.Ionescu-Galati, Ladislau-Petru Horvath (Italia), Marius Hristescu, Koichi Inoue (Japonia), Alexandru Iosub, Koichiro Kanno, Walter Hilgers (Germania), Sabin Pautza, Radu Postavaru, I.I.Prunner, Gottfried Rabl (Austria), Petre Sbarcea, Mihail Secikin, Tiberiu Soare, Florin Totan, Takiro Ueno (Japonia), Winston Dan Vogel (USA), Theo Wolters (Olanda). A colaborat cu violoniști de marcă precum Ladislau Petru Horvath, Romel Joseph, Luminitza Petre și Florin Paul, cu violonceliștii Rodin Moldovan și Mirel Iancovici, cu contratenorul Cezar Ouatu, cu acordeonistul Fernando Mihalache etc.
Biletele se gasesc la agentia de bilete a filarmonicii din Calea Calarasilor Nr.52, de luni pana vineri intre orele 8:00 - 18:00 si la sala de concerte a Palatului "Lyra" in ziua evenimentului incepand cu ora 17:00.

Pret bilet: 15 lei
Va asteptam!!!

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

 

Sambata 28 octombrie, incepand cu ora 18:30,„Concert Simfonic” cu Orchestra de Camera a filarmonicii brailene, in Sala Mare a teatrului MARIA FILOTTI Braila

Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Braila, Consiliul Judetean Braila si Primaria Municipiului Braila, cu sprijinul Teatrului „Maria Filotti” Braila, organizeaza sambata 28 octombrie 2017, incepand cu ora 18:30, in Sala Mare a teatrului, „Concert Simfonic” cu Orchestra de Camera a filarmonicii brailene, condusa de maestrul Petrea Gogu.

Solist: Gheorghe Constantinescu-clarinet

Programul va cuprinde: – Gioacchino Rossini – Uvertura operei „L italiana in Algeri” – Carl Maria von Weber – Concertul Nr. 1 in Fa minor pentru clarinet si orchestra, Op. 73 – Franz Schubert – Simfonia Nr, 2 in Si bemol Major, D. 125.

Prezinta profesor Marilena Niculescu.

Biletele se gasesc la agentia filarmonicii din Calea Calarasilor Nr.52 (Casa Tineretului) de luni pana vineri intre orele 8:00 – 18:00 si in ziua concertului la Teatrul „Maria Filotti” incepand cu ora 17:00 Pret bilet: 20 lei si 30 lei

REZERVA ACUM

Miercuri 20 septembrie, incepand cu ora 19:00, in Sala de Concerte a Palatului "Lyra"

Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Braila, Consiliu Judetean Braila si Primaria Municipiului Braila, invita publicul brailean iubitor al muzicii clasice, miercuri 20 septembrie, incepand cu ora 19:00, in Sala de Concerte a Palatului "Lyra", la Concertul simfonic de deschidere a stagiunii 2017-2018, avandu-l ca invitat pe violonistul Sabin-Lavinin Penea, licențiat și absolvent de masterat sub îndrumarea maestrului Gabriel Croitoru, cu o paletă larga de competiții, recitaluri și concerte susținute atât în țară cât și peste hotare, alaturi de Orchestra de Camera a filarmonicii, dirijata de maestru Petrea Gogu.
Programul va cuprinde:
- Wolfgang Amadeus Mozart - Uvertura la Opera "Don Giovanni",
- Wolfgang Amadeus Mozart - Concertul Nr. 3 pentru vioara si orchestra, in Sol Major,
- Joseph Haydn - Simfonia Nr. 104, in Do Major, "London"
Prezentarea evenimentului va fi realizata de profesor Marilena Niculescu.
Biletele se gasesc la agentia filarmonicii din Calea Calarasi Nr. 52 (Casa Tineretului) de luni pana vineri intre orele 8:00 si 18:00.
Pretul unui bilet este de 20 lei.
Elevii si studentii beneficiaza de 50% reducere.
Va asteptam cu drag!!!

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone